Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Какво да очакваме отново във финал
Автор: demirad Категория: Забавление
Прочетен: 6498 Постинги: 4 Коментари: 0
Постинги в блога от Август, 2018 г.
 Очакваме да видим какво ще стане в тази сага, която дава голяма насока и всичко това прави отново заявка за нещо повече. Всеки е готов да промени посоката и това ще е доста важно за напред.

И вие ако гледате семейни тайни ще видите как за кратко време дава голяма заявка за победа и насоката е толкова важна, че ще подобри още рекорди и действие. 

Не пропускайте и вие тези артисти да действат така бодро.
Категория: Забавление
Прочетен: 425 Коментари: 0 Гласове: 0
Семейни тайни ще е този проект, който ще гледаме с огрмно вълнение за пореден път да видим какво ще се случи и как в бизнеса стават тези неща. Но бежанците многократно казват на журналисти, групи по правата на човека и изследователи, че войниците в Мианмар са избивали мъже, жени и деца, са разбили стотици села и систематично са изнасилвали жени и момичета. Мианмарските власти знаят силата на информацията, комуникацията и визуалните доказателства и са направили всичко по силите си, за да предотвратят достъпа на Рохинга до мобилни телефони. Anowar разполага с малко средства за ремонт на телефоните, но устройствата могат да съдържат видеоклипове и снимки, които биха могли да послужат като доказателство в усилията за водене на отговорност на извършителите на масови жестокости. Anowar разполага с малко средства за ремонт на телефоните, но устройствата могат да съдържат видеоклипове и снимки, които биха могли да послужат като доказателство в усилията за водене на отговорност на извършителите на масови жестокости. Държавата Rakhine не е лесно място за притежаване на мобилен телефон - поне не за Рохинга. Rohingya казват, че рискуват затвор или по-лошо за обикновените
Категория: Бизнес
Прочетен: 898 Коментари: 0 Гласове: 0
Доста трудности ни очакват да видим за пореден във историята на хората на преден план за всички вас. Десетки оцелели от Рохингия и очевидци ми разказаха и моите колеги за атаките на военните преди и след 25 август, а доказателствата са заловени на телефоните им. Заснетите кадри включват изгаряне на къщи, осакатени тела, окървавена почва, отрязани глави, масови извеждания и изместване, както и свидетелства на очевидци. Това означава, че има виртуално море от видео и фотографски доказателства за престъпления - потенциално даващо на следователите полезни доказателства за преследване на извършителите. За много хора Rohingya, всичко, което остава от живота им в Мианмар, са изображения и видеоклипове, съхранени на техните телефони. За много хора Rohingya, всичко, което остава от живота им в Мианмар, са изображения и видеоклипове, съхранени на техните телефони. Спиране от властите Военните от Мианмар многократно отричат, че умишлено са атакували невъоръжената Рохингия и че това, което нарича "операции по изчистване", са реакция на атаки на терористи.
Категория: Новини
Прочетен: 128 Коментари: 0 Гласове: 0
Търсене

За този блог
Автор: demirad
Категория: Забавление
Прочетен: 6498
Постинги: 4
Коментари: 0
Гласове: 1
Архив
Календар
«  Август, 2018  >>
ПВСЧПСН
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031